Golden Rules by Pink&Purple

 Pink&Purple - це місце, де твій час належить тільки тобі, а твоя турбота адресована лише головній в твоєму житті людині – тобі. Де можна наповнити себе любов’ю, поповнити запас ендорфінів. Згадати свою дитячу мрію і озвучувати сміливі дорослі. Де можна спробувати. Не заради результату, а заради інтересу. Де можна розвиватися граючи. Де завжди є шанс проявити сміливість. Найкращий час подивитися в дзеркало на себе справжню, а потім ще раз і ще раз. Без поспіху та відволікаючих факторів. Закохатися в себе і оточити увагою. Стати предметом свого обожнювання, робити не тому що потрібно, а тому що по кайфу. Кинути собі виклик. Начудити щось неочікуване. Подарувати щедру порцію любові своєму тілу. Відчути себе впевненою, сильною, вільною. Загубитися в часі і раптом усвідомити, що більше ти не соромишся і подякувати собі за те, що колись наважилась. 


Ми віримо, що у кожної жінки в житті має бути простір, де вона нікому нічого не повинна. Ми віримо, що піклуватися про своє тіло можна і потрібно лише з великої любові. Ми віримо, що саморозвиток – це справжній кайф, привілегія і тільки так ставимося до тренувань.


Ми щасливі бути місцем твоїх експериментів і подолання викликів собі. Кожен творчий імпульс, бажання, ідея, прагнення, варті того, щоб спробувати.


Ми переконані, що для танців та нових починань, немає відповідного віку та ідеальних даних. З досвіду знаємо, що твоє бажання переможе все на світі!


Ми вважаємо, що навіть від найфантастичнішого життя можна втомитися. І іноді хочеться втекти в безвідповідальність, нерозсудливість, дозволяти собі грати. Всім нам хочеться пригод, змін та легкості. І ти заслуговуєш дати це собі.


Для нас важливо, що Pink&Purple – це місце, вільне від осудження, ярликів та сексизму. Тут усі рівні і знають, що жінки підтримують жінок і ніяк по іншому. Ві бєлів ін сістерхуд. І тому тут кожна вільна бути собою справжньою, і говорити про свої слабкі місця.


Ми обіцяємо, що якщо ти довіришся і наважишся, в тебе з’явиться не один привід пишатися собою, а в житті з’явиться плюс один вимір. А ми будемо підтримувати тебе і радіти твоїм маленьким і великим успіхам.


Ми впевнені, що ти – свій єдиний лідер думки і вся правда вже всередині тебе (або в інтернеті). Ми не докучаємо, не повчаємо і не даємо непрошених порад. Ти і сама все знаєш. Твоє задоволення – єдиний важливий критерій нашої роботи.


Нам не шкода ділитися натхненням. Знахідками, знаннями, плейлистами та добрими словами. Ми самі, як ти. Втомлюємося, засмучуємося і лінуємося. Тому цінуємо і щедрі на натхнення. Бери наше, приноси своє! Sharing is caring!


Ми ком’юніті, в якому гумор і підтримка – офіційні мови. Наша релігія – турбота про себе і саморозвиток. В нас не відносяться до себе надто серйозно, а посміятися над собою – це улюблений ритуал. Ми – команда зрілих жінок на стороні добра. І сподіваємося в нашому домі бачити тільки таких!


Більше всього ми кайфуємо від історій перевтілення внутрішнього та зовнішнього, яке трапляється в наших стінах! Ставай героїнею своєї історії і розповідай її нам і світу!